فیلم طرز تهیه کله گنجشکی

اگر دوست دارید گوشت چرخ کرده را برای خود امتحان کنید، چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. دانه های ذرت را در 1/2 فنجان آب داغ هم بزنید تا حل شود. مخلوط را در تابه بریزید و همه چیز را به جوش بیاورید. آب و چربی قیمه تمام شده را خالی کنید، سپس گوشت را بلافاصله استفاده کنید یا آن را برای بعد نگهداری کنید.

طرز تهیه کله گنجشکی ساده

یک قاشق آشپزخانه را وسط گوشت قرار دهید و آن را تکان دهید تا گوشت چرخ کرده آزاد شود. می توانید قاشق را بالا بیاورید و داخل تکه های بزرگ دیگر گوشت بریزید تا جدا شود. گوشت گاو را در 2 تا 3 اینچ (5.1 تا 7.6 سانتی متر) آب فرو کنید.

طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی

گوشت علاوه بر اینکه منبع پروتئین است، منبع مهمی از آهن، روی و ویتامین B12 است. هدف از انتخاب و پخت گوشت حفظ و به حداکثر رساندن دریافت این مواد مغذی حیاتی و در عین حال به حداقل رساندن مصرف چربی های اشباع شده است. اگرچه گران تر است، اما به مقدار کمتری نیاز دارید زیرا هنگام پخت و پز وزن کمتری از دست خواهید داد. همچنین، برای از بین بردن چربی نیازی به جوشاندن یا انجام کار دیگری نخواهید داشت.
اگر اجازه دهید گوشت چرخ کرده در آب خودش بپزد، آن را ناامن نمی کند، اما می تواند طعم گوشت را به جای سرخ کردن، پخته کند. بپزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا گوشت چرخ کرده به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود. پختن گوشت چرخ کرده در واقع چربی موجود در گوشت را کاهش می دهد. گوشت کم چرب‌تری برای استفاده در دستور العمل‌های مورد علاقه‌تان باقی می‌ماند یا بعداً برای یک وعده غذایی سریع در یخچال نگهداری می‌کنید. این سوال رایجی است که بسیاری از افراد، به خصوص کسانی که غذای خود را طبخ می کنند، می پرسند.

حشو کله گنجشکی

همچنین پیازها آب را آزاد می کنند که باعث کاهش دما برای دم کردن یا بخار شدن می شود و از قهوه ای شدن گوشت گاو جلوگیری می کند. مقدار سس اگر می خواهید به شکل پت یا کوفته درست کنید، آنها را خیلی غلیظ نکنید. فرقی نمی‌کند گوشت گاو را با سس‌ها، خورش‌ها، کاسرول‌ها یا دیگر دستور پخت‌ها مخلوط کنید، لازم نیست خیلی نگران چاشنی‌ها باشید.

فیلم طرز تهیه کله گنجشکی

می‌توانید کوفته‌ها را به سلیقه شخصی بپزید یا سرخ کنید. سرخ کردن تابه سریعتر است، اما پخت می تواند مقداری کالری را ذخیره کند. وقتی صحبت از گوشت چرخ کرده می شود، چند نشانه کلیدی وجود دارد که نشان می دهد پخته شده است. اول از همه، گوشت چرخ کرده باید به طور مساوی در ظرف پخش شود – هیچ توده یا تکه های بزرگی باقی نمی ماند.

طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده

در حین انجام این کار، مطمئن شوید که مایع داخل کاسه برود و گوشت شما در آبکش بماند. روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا روی اجاق قرار دهید. استفاده از سس ها یا چاشنی های قهوه ای دیگر را برای افزودن رنگ در نظر بگیرید.
روی آن را بپوشانید و بپزید، آبگوشت را گهگاهی بپزید تا گوشت گاو نرم شود، حدود 1/2 ساعت. اگر می خواهید گوشت چرخ کرده را طعم دار کنید به دلخواه ادویه اضافه کنید. در حالی که این اختیاری است، می تواند به طعم بهتر گوشت گاو کمک کند، زیرا گوشت گاو خورش اغلب می تواند طعم کاملاً ملایمی داشته باشد. 1-2 قاشق غذاخوری (14.8-29.6 میلی لیتر) (15-30 گرم) از هر چاشنی که دوست دارید استفاده کنید! قبل از اضافه کردن آب، ادویه ها را روی گوشت بپاشید. اگر در حال تهیه غذا برای سگ خود هستید، بهتر است از ادویه جات استفاده نکنید.
طرز تهیه کله گنجشکی لای برنج

دیدگاهتان را بنویسید