چگونه پروپوزال بنویسیم

طراحی پروپوزال بسار مهم است.

میشه توضیح بدید پروپوزال چیه؟
یک آموزش کامل در ایران پیپر وجود دارد که نحوه نوشتن پروپوزال را توضیح می دهد. پیشنهاد یک پیشنهاد است. ارائه شواهد و مستندات از یک ایده پشتیبانی می کند و دلیل خوب یا بد بودن آن را نشان می دهد.
این پیشنهاد نه تنها در مبادلات تجاری و اقتصادی، بلکه در بسیاری از زمینه های دیگر نیز کاربرد گسترده ای دارد. دانش آموزان در سطح شخصی و همچنین دانشمندان از این پیشنهاد به صورت حرفه ای استفاده می کنند.
قبل از شروع: اقدامات قبل از نوشتن
نوشتن اولین جمله تنها شروع کاری است که باید انجام دهید. پیشنهاد قبل از نوشتن باید از نظر موارد زیر بررسی شود:
1. مخاطبان خود را بشناسید

طراحی پروپوزال

همانطور که از نام آن پیداست، هدف این پیشنهاد متقاعد کردن خواننده است که ایده‌های خاص ارزش دنبال کردن دارند، یا برعکس، توصیه نمی‌شوند. برای این منظور باید همتای شما شناخته شود. آیا آنها صاحب مشاغل هستند؟ دانشگاهی هستند؟ آیا آنها مقامات دولتی هستند؟ به عنوان یک صاحب کسب و کار، به احتمال زیاد بر مزایای مالی پیشنهاد خود تأکید خواهید کرد. یک ایده رایج بهتر است هنگام برخورد با مقامات دولتی تأکید شود.
2. خودتان تحقیق کنید

طراحی پروپوزال

با استناد به داده ها و شواهد دست دوم، متقاعد کردن دیگران دشوارتر و وقت گیرتر می شود. بنابراین باید با کارشناسان صحبت کنید و تحقیقات آنها را بخوانید.
3. قبل از نوشتن

طراحی پروپوزال

قبل از شروع نوشتن باید ایده های مختلف را جمع آوری کنید. برای ایده های خوبی که به ذهنتان رسیده است، سازمانی را انتخاب کنید.
4. بررسی، بررسی، بررسی

طراحی پروپوزال

مطمئن شوید که هرگز به نسخه اول راضی نیستید. پیشنهاد شما باید خوانده شود و با یک دوست یا همکار مورد اعتماد مورد بحث قرار گیرد. پس از آماده شدن نسخه دوم، این نظرات را اعمال کنید.
پروپوزال ها از چندین بخش تشکیل شده است
بسته به پیشنهاد شما، بخش های اصلی ممکن است حذف یا اضافه شوند. چهار بخش اصلی در پروپوزال شما وجود دارد که ممکن است بسته به ویژگی‌های آن (البته منهای مقدمه و نتیجه‌گیری) متفاوت باشد:
مقدمه
پیشنهاد
طرح اجرایی
نتایج مورد انتظار
منابع مورد نیاز
نتیجه
1. مقدمه

طراحی پروپوزال

مروری بر پروپوزال و موضوع آن در مقدمه ارائه شده است که ممکن است برای مخاطب آشنا باشد یا نباشد.
به این ترتیب، ممکن است مهمترین بخش پیشنهاد باشد. بسیار مهم است که موضوع را برای مخاطبان خود توضیح دهید و همچنین توضیح دهید که چرا موضوع مهم است. حقایق، آمار و داستان هایی که برای مخاطب جذاب و جالب است در جلب توجه او موثر است.
معمولاً در پروپوزال مشکلی برای حل وجود دارد. هنگام ارائه راه حل، بهتر است بر مشکل تأکید کنید. شما می توانید با دانستن اینکه چه کسانی هستند، مزایای این پیشنهاد را برای مخاطبان خود توضیح دهید.
2. پیشنهاد

طراحی پروپوزال

این بخش هدف را شرح می دهد. مگر اینکه پیشنهاد پیچیده ای داشته باشید، این بخش باید مختصر باشد. اگر پروپوزال شما کوتاه است می توانید چند خط را در این قسمت قرار دهید. در این بخش، نباید نحوه اجرای استراتژی را توضیح دهید.
3. برنامه اجرایی
آیا روش خاصی برای ارائه پیشنهاد وجود دارد؟ از چه راه هایی از آمادگی کافی مخاطب اطمینان می دهید؟ جزئیات در مورد نحوه اجرای پیشنهاد باید در اینجا گنجانده شود. به این نکات توجه کنید:
آ.مخاطب را متقاعد کنید
علاوه بر این که به مخاطبان خود باور کنید که ایده شما خوب است، باید آنها را متقاعد کنید که بهترین فرد برای این کار هستید. برجسته کردن توانایی های خود به موفقیت شما کمک می کند.
بجزئیات
این بخش باید داده ها و اطلاعات کافی را ارائه دهد تا نشان دهد شما در فرآیند پیاده سازی کاملاً مسلط هستید.در عین حال، شما نباید آنها را با جزئیات فنی زیادی خسته کنید.
ص. پیش بینی
به مخاطب نشان می دهد که شما تمام جوانب پروپوزال خود را به دقت بررسی کرده اید و در صورت پیش بینی موانع و مشکلات احتمالی از مشکلات احتمالی پروپوزال خود غافل نشده اید.
4. عملی بودن

طراحی پروپوزال

امکان سنجی پیشنهاد شما باید نشان داده شود. با استفاده از تجربیات قبلی می توانید تاکید کنید که این پروژه به صورت مشابه قابل اجراست. اگر در این زمینه تجربه ندارید، به این فکر کنید که مخاطب شما چه چیزی می خواهد بشنود.
هنگامی که مدیر شما به انجام به موقع کارها اهمیت می دهد، می توانید روی این موضوع تمرکز کنید که پیشنهاد شما چگونه بهره وری را افزایش می دهد.
5. نتایج مورد انتظار
اهداف پیشنهادی خود را در این بخش شرح دهید. ممکن است این بخش را تکراری و مشابه مزایای پروپوزال بیابید. در این قسمت باید به طور کامل پرونده را ارائه دهید.
لطفاً این قسمت را مانند مزایای پروپوزال ننویسید.
6. منابع مورد نیاز

طراحی پروپوزال

این قسمت علاوه بر تهیه آسان، نسبتاً سریع نیز هست. آیا منابعی برای تکمیل پروپوزال خود نیاز دارید؟ منابع ملموس (کاغذ، کامپیوتر، پول و غیره) و منابع نامشهود (زمان) را در نظر بگیرید.
7. مقدمات انجام شده است
به مخاطبان خود بفهمانید که می دانید چه کاری انجام می دهید. وقتی نوبت به ارسال کارتان برای کلاس می‌رسد، هرچه آمادگی بیشتری داشته باشید، شانس بیشتری برای قبولی (یا گرفتن نمره بالاتر) خواهید داشت.
8. نتیجه گیری

طراحی پروپوزال

در مقدمه به تاریخچه پیشنهاد اشاره کردید. اگر با آن صحبت نکردید، اگر بتوانید پیشینه پیشنهاد را در مقدمه به اشتراک بگذارید، مفید خواهد بود. در این قسمت است که می توانید تمام قسمت های قبلی مانند طرح پیشنهادی و اجرا و همچنین دلایل تغییر را توضیح دهید.
9. منابع و مآخذ
اگر در حال نوشتن مقاله یا مقاله ای تحقیقاتی هستید، حتما منابع خود را تایید کنید.
ویکی پدیا
owlcation
utleystrategies

دیدگاهتان را بنویسید